Tak installatiebedrijf

Totaal Installateur Tak

Pieter TakEén adres voor al uw werkzaamheden en dat is wel zo handig. Wij bieden een totaalpakket voor zowel renovatie, nieuwbouw als utiliteit. Vooraf kan door ons een plan worden gemaakt, voorzien van een goed advies. Wij kunnen naar uw wensen het werk uitvoeren. Uiteraard met kwaliteitsproducten en leuke prijsaanbiedingen.

Voor ideeën en advies
Speciaal voor u hebben wij een show/advies ruimte. Hier kunt u terecht met al uw vragen. Ons advies is kosteloos. Diverse producten en vele nieuwtjes kunnen wij u laten zien. Zo hebben wij een opstelling van cv-ketels, gashaarden, houtkachels, sanitair en accessoires, verlichting en schakelmateriaal. Samen met u kiezen we de juiste cv-ketel en ontwerpen we de mooiste badkamer.

Afhaalbalie
Ook de doe-het-zelvers kunnen vooruit. Ons bedrijf is voorzien van een afhaalbalie waar alle installatiematerialen en artikelen, zoals sanitair, radiatoren, schakelmateriaal etc. verkrijgbaar zijn tegen aantrekkelijke prijzen.

Duurzame energie
De laatste jaren hebben we niet stilgezeten. We hebben voor u de mogelijkheden onderzocht om veel energie te besparen en een steentje bij te dragen aan een goed milieu. Laat u informeren over de warmtepomp. Verwarming of koeling die uit de aarde worden onttrokken. Een werkende installatie vindt u in onze showroom. Mogelijkheden zoals zonne-energie en warmte terugwinning zijn bij ons ook zeker niet onbekend.

Vakmanschap
Kwaliteit is nummer één. Een badkamer of een cv-ketel schaft u niet ieder jaar aan. Daarom moet het installatiewerk perfect zijn. Wij als erkend waarborg installateur staan garant voor kwaliteit. Wij zijn in het bezit van de vakbekwaamheids diploma ‘s voor gas, water, cv en elektrawerk. Wij worden jaarlijks bijgeschoold in nieuwe technieken.

Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *